Sari la conținut
anatol-basarab-si-alexandra-condur-la-mix-actual

Cu școala făcută acolo unde s-au format cei mai tari psihologi ai lumii, Anatol Basarab are trufia splendidă a celui care încearcă să plămădească sau să re-plămădească în creierele oamenilor. Creiere de granit sau de plastilină, cioplite mai bine ori mutilate. De părinți, de profesori, de psihologi făcuți la apelul de seară.

La cursurile lui se râde mult, dar se și plânge. Pentru că doar durerea te scoate din zona de comfort și declanșează creația. Și schimbarea. E momentul în care conștientizezi și acționei.

Venit de ani buni de peste Prut, psihologul si numerologul Anatol Basarab colindă România ïn lung și în lat învățându-i pe români să-și valorizeze potențialul dobândit la naștere. Și puterea magică a minții. Știute ori neștiute.

Numerograma este și certificatul de naștere al fiecăruia dintre noi și declaratia de avere. O altfel de avere decât cea materială.

Lângă el - ucenicul vrăjitor, Alexandra Condur. Și ea psiholog. Și ea numerolog. Școlită chiar de Anatol.


El sustine saptamana aceasta la Brasov cursul "Puterea Subconstientului. Tainele mintii".


Cei ce aleg să participe la ședințe, sunt oameni ce își doresc mai mult de la ei înșiși, oameni care își doresc să se autodepășească, să aiba multiple avantaje din relațiile cu sine și cu ceilalți, să crească în carieră.


Unii cursanți îl urmează prin țară. Alții îl pândesc când revine. Și merg la curs iar și iar. Pentru că de fiecare dată e altfel. Și toți cei care trec de durerea inițială, îi rămân îndatorați pentru întotdeauna.

Anatol Basarab și Alexandra Condur. La Mix Actual

https://www.youtube.com/watch?v=QevChOnj7C4

Comentarii

Ultimă oră