Sari la conținut

Analize decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, la Spitalul Municipal Săcele

analize-decontate-de-casa-judeteana-de-asigurari-de-sanatate-la-spitalul-municipal-sacele

  De la 1 decembrie 2017 Spitalul Municipal Săcele a intrat în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate pentru spitalizare de zi și cameră de gardă.

Astfel, pentru investigații medicale și tratament, săcelenii nu vor mai trebui să se deplaseze la spitalele din Brașov, ci vor putea merge la Spitalul Municipal din Săcele.

Pentru aceasta este nevoie doar de bilet de trimitere de la medicul de familie și programare la numărul de telefon 0368 – 005 356.

Investigaţiile medicale posibile în Spitalul din Săcele sunt numeroase şi complexe. Acum, la această unitate medicală pot fi realizate investigații pentru boli de inimă, de plămâni, rinichi, tensiune arterială, boli de stomac, obezitate, tulburări alimentare, plăgi deschise, traumatisme minore, îngrijiri postoperatorii, boli ginecologice, tratamentul durerii și tratamente pediatrice (pentru copii).

Spitalul are toate dotările pentru a realiza, în urma consultului medical, analize de laborator (sânge, urină și scaun), imagistică medicală (RMN, CT, ecografii abdominale, de sarcină, vasculare, radiografii) și explorări funcționale (EKG, spirometrii, probe de efort).

De asemenea, spitalul poate asigura și tratamente în regim de urgență prin camera de gardă.

În ultimele patru luni, în cadrul spitalului au fost tratați peste 4.000 de pacienți.

Comentarii

Ultimă oră