Sari la conținut
amical-cu-verona-

Poloiştii de Sportul Studenţesc Corona se pregătesc pentru debutul în campionat. Sâmbătă, de la ora 20.30, elevii lui Aurelian Georgescu vor disputa un amical tare, cu Verona Sport Management. Echipa italiană care a terminat pe locul 3 sezonul trecut este formată din nume grele, iar în staff se regăseşte un campion olimpic.

Sportul Studenţesc Corona Braşov va avea parte de un amical puternic. Adversara vine din Italia, unde a terminat pe podium sezonul trecut. Verona Sport Management a încheiat campionatul trecut pe locul trei şi a acceptat invitaţia românilor de a se pregăti la Braşov pentru stagiunea următoare.

„Sper să fie antrenamente bune. Fără umbre de dubiu vor fi bune şi pentru noi, şi pentru noi. Sper să ne ridicăm la nivelul lor. Sunt şi ei tot pe locul 3, la fel ca noi au terminat anul trecut. Numai că, nivelul campionatului italian e mult mai mare decât al nostru. O să vedem din meciurile acestea pe unde suntem” - Aurelian Georgescu, antrenor Sportul Studenţesc Corona Braşov

În lotul braşovenilor pnetru acest sezon nu se mai regăsesc străinii de anul trecut. Ei au fost înlocuiţi cu slovacul Martin Colarik şi arădeanul Robert Gergelfy. În rest, lotul este completat cu sportivi de 16-17 ani. La capitolul pierderi se înregistrează şi plecarea portarului Ţic. În locul său a fost adus Miloş Marinkovic.

„Ţic este şi va rămâne un portar de perspectivă. Este încă tânăr, are 19 ani. În acest an, am încercat să astupăm golul lui Ţic cu un alt jucător sârb, care este mai de experienţă şi are 28 de ani. A apărat la Vojvodina, în Serbia” - Aurelian Georgescu, antrenor Sportul Studenţesc Corona Braşov

În campionatul trecut, pe primele două locuri în Itlaia s-au clasat Pro Reco şi Brescia, care vor merge direct în grupele Ligii Campionilor. Pentru a ajunge în grupele celei mai puternice competiții europene inter-cluburi, Verona Sport Management va trebui să joace tururi preliminare. Giani Aberaimo este team managerul italienilor şi a explicat motivul pentru care a ales să vină în România.

„Am acceptat această invitaţie din două motive. Primul, fiindcă am venit la un prieten, fost jucător de echipă naţională şi fost adversar. Al doilea, că am trecut de primul tur de Cupa Campionilor, iar în Italia nicio echipă încă nu a început antrenamentele” - Giani Aberaimo, team manager Verona

În staff-ul italienilor se regăseşte şi Luigi DeCantis, nimeni altul decât portarul „squadrei azzura”, care a câştigat medalia de aur la Olimpiada de la Barcelona din 1992.

Meciul amical dintre Sportul Studenţesc Corona şi Verona Sport Management se va disputa sâmbătă, de la 20.30. Cu o jumătate de oră înainte de startul jocului, va avea loc prezentarea echipei braşovene, precum şi un program artistic de înot sincron.

Comentarii

Ultimă oră