Sari la conținut
amendati-pentru-ca-au-lovit-calul-cu-o-furca

Doi bărbaţi au fost filmaţi, zilele trecute, în timp ce loveau cu furca un cal legat de căruţa cu care aceştia se deplasau. În imagini se observă cum unul dintre bărbaţi loveşte animalul de mai multe ori în zona capului, şi nu se opreşte decât atunci când observă că este filmat.
După ce imaginile au fost transmise Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, oamenii legii s-au autosesizat şi i-au identificat pe făptaşi.
Potrivit IPJ Covasna, este vorba despre doi bărbaţi din comuna Boroşneu Mare faţă de care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale. „Colegii mei au întocmit un cerc de suspecţi, iar în baza imaginilor video primite am identificat un bărbat din comuna Boroşneu Mare. Echipajul s-a deplasat la domiciliul acestuia împreună cu un medic veterinar, pentru a verifica starea animalului, despre care s-a stabilit că, din fericire, nu avea leziuni. Faţă de făptaşi s-a luat măsura sancţionării contravenţionale”, a precizat Comisarul şef de Poliţie, Anghelescu Sorin, pentru weradio.ro.

Comentarii

Ultimă oră