Sari la conținut

Am început deja să facem planurile pentru vacanţa de iarnă. Agenţiile se bat în oferte pentru sărbători

am-inceput-deja-sa-facem-planurile-pentru-vacanta-de-iarna-agentiile-se-bat-in-oferte-pentru-sarbatori

Mai sunt trei luni până la sărbătorile de iarnă, iar agitaţia rezervărilor pentru Crăciun şi Revelion a început deja. Cine crede că mai are mult timp de gândire în alegerea destinaţiei pentru vacanţa de iarnă, se înşeală.

Românii îşi fac deja rezervari pentru vacanţa de iarna, numărul celor care şi-au programat o vacanţă cu acest specific fiind cel mai mare din ultimii patru ani chiar daca un Craciun în Laponia costă peste 1.300 de euro, scrie ziare.com.

Castanele coapte, turta dulce, vinul fiert, cartofii copţi, merele trase în ciocolată, figurinele de marţipan, nucile glazurate, dar şi căsuţele de lemn ornate cu ghirlande, corurile de copii care cântă colinde sau brazii uriaşi împodobiţi atrag în fiecare an mii de turişti în pieţele şi târgurile de Craciun din marile oraşe europene, precum Viena, Praga, Budapesta sau Berlin.

Românii care vor să viziteze în perioada sărbătorilor de iarna Praga, Koln, Viena, Berlin, Bratislava, Paris, Barcelona, dar şi să facă tururile pieţelor de Crăciun din Austria sau Bavaria, trebuie să scoată din buzunar între 199 de euro şi 599 de euro pentru o minivacanţă de trei zile. Dar cea mai dorită vacanţă de iarnă este pachetul de Crăciun în Laponia, unde tarifele încep de la 1.350 euro de persoană şi sunt diferenţiate în funcţie de adult/copil.

La mare căutare printre români este şi pachetul de Crăciun în Israel, la ieslea din Bethleem, o excursie pentru care amatorii trebuie să aiba la dispoziţie cel putin 699 euro/persoana, sumă care include transport cu avionul şi cinci nopţi de cazare.

Comentarii

Ultimă oră