Patru specialiști în consultanță și fonduri europene are în plan municipalitatea brașoveană să angajeze, în perioada următoare. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, pe rețelele de socializare. Edilul a subliniat că acești viitori angajați vor lucra în Serviciul de Proiecte și Strategii a Primăriei.


Edilul a precizat că intenționează ca în prima jumătatea a acestui an, municipalitatea să depună o serie de proiecte pentru a accesa banii europeni puși la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).


„Vrem să tranformăm Primăria și Agenția Metropolitană într-o adevărată fabrică de proiecte. Avem un serviciu de Strategii și Programe în cadrul instituției care este subdimensionat, sunt 5 – 6 persoane. De exemplu, Alba are 20 de angajați care lucrează doar la strategii și teme de proiectare pentru accesarea de finanțări nerambursabile. Dacă știți oameni cu experiență pe aceasăt zonă, pot trimite un CV și o scrisoare de intenție pe adresele contact@brasovcity.ro sau allen.coliban@brasovcity.ro. De altfel, dacă știți tineri care vor să se specilize pe astfel de domenii, suntem pregătiți să îi luăm în intership la Primăria pentru a câștiga experiență”, a explicat Allen Coliban.