Sari la conținut

Alimente expirate din 2015, găsite într-un restaurant din Predeal!

alimente-expirate-din-2015-gasite-intrun-restaurant-din-predeal

Cei de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov au închis blocul alimentar al hotelului Orizont din Predeal, după ce au descoperit că personalul utiliza în bucătărie produse alimentare expirate chiar şi de acum doi ani.

Restaurantul a fost închis şi din cauza deficienţelor de igienă în bucătărie şi a depozitării incorecte a alimentelor, a căror stare termică era schimbată de angajaţii din bucătărie, potrivit comisarilor care au fost în control, scrie Biz Brașov.

„Hotelul  a fost amendat conform legii, iar activitatea blocului alimentar a fost sistată pe loc. Am găsit unele deficienţe şi în ce priveşte cazarea şi piscina hotelului, dar nu atât de grave încât să luăm măsura închiderii. Restaurantul va fi închis până când vor fi remediate toate deficienţele“, a declarat Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov, pentru Biz Brașov.

Zeci de hoteluri și pensiuni din Predeal şi Bran au fost controlate în ultimele săptămâni iar cinci unităţi de cazare au fost închise.

Controalele au fost efectuate sub coodonarea directă a preşedintelului ANPC şi a directorului general, conform presei locale.

Comentarii

Ultimă oră