Sari la conținut
aliantele-politice-pe-plan-local-raman-valabile

Zvonurile conform cărora postul de prefect de Braşov va fi asigurat de UDMR devin o certitudine.  Numele celui care va ocupa această funcţie de reprezentant al guvernului la Braşov nu s-a dat încă publicităţii. Cel puţin deocamdată, această schimbare de cadre rămâne singura mişcare politică pe care o face noua putere stabilită. În rest, declaraţiile, atât ale celor de la putere cât şi ale celor aflaţi acum în opoziţie sunt aceleaşi: alianţele politice de la nivelul Consiliului Judeţean rămân aceleaşi, aşa cu s-a dovedit şi la ultima şedinţa de plen.
„Am discutat cu dl. ministru Constantin Niţă şi nu cred că vor fi probleme. Nu e nici în interesul dumnealor să fie aceste probleme. Prefectul era oricum postul PSD-ului şi înţeleg că l-a luat UDMR. Asta nu ţine de noi, de PNL, de Consiliul Judeţean, nu avem nicio tangenţă cu acest subiect” a declarat Aristotel Căncescu, preşedintele  CJ Braşov.
„Faptul că există o nouă coaliţie de guvernământ înseamnă că există şi alte principii după care se vor face repartizări în funcţii. Dacă în urma negocierilor care se poartă la nivel de guvern  prefectul Braşovului va avea origine maghiară,  este problema lor. Vă spun cu certitudine că PNL, organizaţia judeţeană Braşov,  are relaţii cordiale şi de colaborare cu orice reprezentant al guvernului, atâta timp cât acesta îşi face treaba” a spus senatorul Sebastian Grapă, vicepreşedinte PNL Braşov.
În plenul Consiliului Judeţean, preşedintele UDMR Braşov,  Kovacs Attila, a reamintit că va sprijini proiectele braşovene, acelea care au nevoie de bani de la Guvern.

Comentarii

Ultimă oră