Sari la conținut

Alexandra Dobrin a încheiat Campionatul European cu două noi recorduri personale!

alexandra-dobrin-a-incheiat-campionatul-european-cu-doua-noi-recorduri-personale

Sportiva Coronei Brașov a participat în probele de 400m mixt și 200m mixt. La competiția de la Kazan au participat doar patru sportivi români, dintre care trei băieți.

Recent legitimată la CSM Corona Brașov, Alexandra Dobrin a concurat alături de cele mai puternice înotătoare din Europa și s-a clasat pe un meritoriu loc 17 în proba de 400m mixt și pe locul 24 în proba de 200m mixt.

Sportiva noastră a încheiat cursa de 400m mixt cu timpul de 4:42.84, îmbunătățindu-și recordul personal cu 6 secunde! Apoi a venit rândul cursei de 200m mixt, în care Alexandra și-a îmbunătățit, din nou, cel mai bun timp personal 2:14.97 cu o secundă!

„Mai am de lucrat la multe lucruri, mai ales la finețe, până să îmi ating potențialul maxim. Deși astăzi mi-am îmbunătățit timpul cu o secundă, preferata mea rămâne distanța mai lungă”, Alexandra Dobrin, sportiva Coronei Brașov.

Lotul României la Campionatele Europene de Natație în bazin scurt a fost constituit din Alexandra Dobrin, Robert Glință, David Popovici și Vlad Stancu. Competiția a adus la start aproape 700 de sportivi din 50 de țări. 19 probe au fost programate pentru campionatul care are loc în Aquatics Palace din Kazan, Rusia.

Comentarii

Ultimă oră