Sari la conținut

Herbert Muller se mai ocupă de echipa de sub Tâmpa pînă la jocul de la Reşiţa !

Zi nebună miercuri la Braşov! Marea asociere, s-au cum s-o numi ea, dintre Rulmentul Braşov şi CSM Braşov, se mai amână câteva zile! Fără să facă notă discordantă cu ultimele zile, săptămâni şi luni, evenimentele petrecute par desprinse dintr-un film. Un film prost regizat, cu actori de duzină, care bâlbâie din greu rolurile !


Uite Herbert, nu e Herbert! Mult aşteptata preluare de către municipalitate a echipei de handbal Rulmentul Braşov nu a fost nici miercuri pusă în practică. Deşi patronul Rulmentului Teodor Florescu anunţase că echipa a fost preluată de CSM şi că noul antrenor al echipei este Mariana Târcă, spre orele serii situaţia s-a schimbat total. După ce rînd pe rînd, jucătoarele au purtat discuţii particulare cu Târcă, marea lor majoritate nu au acceptat condiţiile de lucru şi noul tehnician, astfel încât deplasarea de la Reşiţa, pentru jocul de sîmbătă din campionat, era în mare pericol. "Am stabilit ca antrenamentele pînă la sfîrşitul săptămânii să fie conduse de Herbert Muller. La fel, pe banca tehnică la jocul de la Reşiţa va sta tot Muller! Urmează ca în primele zile ale săptămânii viitoare, Mariana Târcă să preia echipa şi să se ocupe de ea!" ne-a declarat directorul CSM Braşov, Florin Florea.

După unii 3, după alţii 6. Iniţial, după discuţiile avute cu Mariana Târcă, doar maximum 3 jucătoare ar fi acceptat să continue la Braşov. Ana Hamciuc, revenită după un împrumut la Sfântu Gheorghe, Raluca Avram Borodi – revenită şi ea la Rulmentul tot după un împrumut, dar în Croaţia şi tânăra Bianca Grigore. "Nu sunt 3, sunt 6 jucătoare care vor să continue la Braşov" spune directorul Florea. Căpitanul Rulmentului, Simona Gogârlă, spune că nici nu se pune problema ca ea să continue cu Mariana Târcă. "Eu vreau să lucrez cu Herbert şi cu Hilfried Muller, doi antrenori foarte buni! Ştiţi cum este, dacă faci ceva, trebuie să faci cu plăcere, să vii cu plăcere la antrenamente ! Eu nu voi mai lucra la Braşov decât cu cei doi" a punctat Gogârlă.

A venit să-şi ia fata acasă. Tatăl Alexandrei Gogoriţă, a făcut şi el planton la uşa clubului, în aşteptarea unei decizii finale. Acesta ne-a spus că nici nu se pune problema ca fata lui să mai continue la Braşov, dacă echipa va fi preluată de Mariana Târcă. „ Două săptămâni a lucrat Alexandra la lotul de tineret cu doamna Mariana Târcă şi i-a fost de ajuns ! Plecăm acasă! „ a încheiat Gogoriţă senior. La fel de revoltaţi de situaţie s-au arătat şi câţiva dintre soţii handbalistelor. "Acum s-a rugat de nevasta mea să rămână la echipă, că va face programul aşa cum va spune ea! A uitat doamna Târcă, nu în urmă cu mult timp, cum o făcea „şchioapă”? Acum soţia mea e bună, nu ? Nici nu se pune problema să mai rămână aici!” a spus revoltat unul dintre soţii jucătoarelor


Cum rămâne? La ora la care urma să fie programat antrenamentul de seară al Rulmentului, în sală se aflau doar 4 jucătoare. Mariana Târcă era şi ea prin zonă, Herbert Muller, nu ! Obosit după o zi demnă de filmele cu personaje bătute în cap, Muller a comentat şi posibilitatea ca el să se mai ocupe câteva zile de echipă.  „Nu sunt cârpa nimanui, aşa ceva nu este normal! Eu nu am de gând acum să mă mai întorc! Pentru ce? Să mai fac 2 puncte şi apoi să fiu dat afară? „ Filmul cu handbaliste fără echipă, cu antrenori demişi, reprimişi, demişi şi iar reprimiţi, cu incertitudini şi mai ales cu multe dileme încă nedesluşite, şi-a derulat miercuri 6 ianuarie, încă un episod. Vor urma şi altele?

Comentarii

Ultimă oră