Sari la conținut

AJOFM organizează cursuri de formare profesională în luna mai

ajofm-organizeaza-cursuri-de-formare-profesionala-in-luna-mai

În luna mai 2018 şomerii braşoveni se pot înscrie gratuit la cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: agent de securitate, casier, confecționer-asamblor articole din textile, manager proiect, camerista, ospătar, recepționer hotel si sudor.

Perioada preconizată pentru începerea acestor 8 cursuri de formare profesională este cuprinsă între 22 – 25 mai 2018.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: studii superioare pentru cursul de manager proiect, liceul pentru cursul de recepționer hotel; studii minime obligatorii pentru cursurile de: agent securitate, casier, și sudor; învățământ gimnazial pentru cursurile de cameristă și ospătar.

Aceste cursuri sunt organizate, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi) iar durata cursului variaza intre 2 si 6 luni conform specificului meseriei.

Informaţii suplimentare despre aceste programe de formare profesională se pot obţine la sediul instituţiei din Brasov, Str. Lungă, Nr.1A, cam.8 sau la tel. 0268/416.879, int. 124.

Comentarii

Ultimă oră