Sari la conținut

AiureA’n Parc – conceptul care scoate la aer noi fapte bune pentru comunitatea brașoveană

aiurean-parc-conceptul-care-scoate-la-aer-noi-fapte-bune-pentru-comunitatea-brasoveana

Aceeași echipă care a implementat, exclusiv din resurse financiare proprii, proiectul caritabil ce a transformat unul dintre cluburile brașovene în adăpost pentru oamenii străzii, în perioada stării de urgență impuse de pandemie, continuă seria faptelor bune pentru comunitate cu un nou proiect, în aer liber, de această dată.

Conceptul, denumit nu întâmplător AiureA’n Parc, va aduce brașovenilor o destinație de vacanță în aer liber, mai exact pe un teren privat situat în parcul din Centrul Civic, cu zone special amenajate pentru relaxare, distracție, sport și evenimente social-culturale.

Păstrând aceleași principii ca-n proiectul caritabil mai sus menționat, echipa din povestea AiureA’n Parc se ambiționează să aducă în planul realității încă un proiect ce va fi, considerăm noi, un plus pentru comunitate . Proiectul se va implementa pe teren proprietate privată, cu investiții personale.

Lucrările la acest concept vor începe de săptămâna aceasta și termenul de deschidere este unul ambițios – la jumătatea lunii iulie - pentru ca brașovenii să se bucure cât mai curând de zilele frumoase de vară în aer liber, în condiții de maximă siguranță și igienă impuse de pandemie.

Conceptul AiureA’n Parc va fi creat într-o zonă delimitată, dar cu acces gratuit, din parcul din Centrul Civic, zonă care este proprietate privată. Aceste delimitări vor crea o oază de relaxare și distracție, ce va respecta distanțarea socială impusă de starea de alertă .

Conceptul AiureA’n Parc, după cum bine îl prezintă și numele, este un concept creativ cu un design urban, funky, colorat inspirat de atmosfera din Vama Veche. Va cuprinde următoarele amplasamente provizorii, fără constructii și neafectând în niciun fel superba zonă verde:


- loc de joacă pentru copii, spectacole și animație pentru cei mici
- zone pentru diferite activități sportive
- terase
- scenă pentru concerte live, teatru
- activități sportive coordonate de antrenori profesioniști
(ex sesiuni de cross fit)
- un ecran mobil imens pentru seri de filme în aer liber
- hamace, baldachine, perne pentru momente de relaxare desculți în iarbă,
- zone pentru picnicuri romantice la orice oră din zi
- bibliotecă și librărie în aer liber pentru porția zilnică de cultură. Pe scurt un loc pentru toți membrii familiei. O locatie pet friendly, în care vei putea pleca în vacanță în fiecare zi a săptămânii,

Majoritatea zonelor menționate mai sus vor avea acces gratuit. Acest loc a fost gândit și pentru a susține afacerile locale din HORECA și pentru a păstra locurile de muncă pentru angajații acestora. Ne dorim ca acest concept, AiureA’n Parc, să dea o nouă conotație cuvântului aiurea. Ne vedem în curând! Și nu va fi aiurea să ne zâmbim și să ne bucurăm împreună de familie, prieteni, filme, cărți, artă și mișcare în aer liber, cu responsabilitate, desigur!

Hai si tu “AiureA'n Parc”

Contact - Andrei “AiureA’n Parc” 0733.39.99.66

IMPORTANT! Conceptul AiureA’n Parc este un proiect privat, realizat cu fonduri proprii. care se delimitează clar de orice formațiune sau interese politice.

Comentarii

Ultimă oră