Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă, astăzi, contestaţiile procurorilor DNA Braşov, dar şi ale inculpaţilor în dosarul retrocedărilor ilegale în valoare de 136 de milioane de euro.  
Acuzarea a cerut arestarea inculpaţilor, dar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel din Braşov a decis instituirea măsurii arestului la domiciliu pentru afaceristul Remus Truică, dar şi pentru avocatul Robert Roşu. În cazul inculpaţilor Dan Andronic, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu a fost instituită măsura controlului judiciar. Sentinţa Curţii de Apel din Braşov a fost contestată, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dă astăzi, verdictul final în ceea ce priveşte măsurile preventive.
Într-un proces separat, tot la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se va judeca şi contestaţia DNA la decizia instanţei din Braşov de a-l plasa în arest la domiciliu pe prinţul Paul. Inculpaţii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când se vor emite sentinţe definitive după trimiterea inculpaţilor în judecată. 
Nici un comentariu la articolul "Remus Truică şi Prințul Paul află unde îşi vor petrece SĂRBĂTORILE"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here