Sari la conținut

Acest pamflet a apărut în numărul 13 al ziarului de umor "Drum Nou". Ultimele investiţii realizate de PDL în oraşul nostru ne-au arătat că  oamenii ăştia se pricep la două lucruri, niciunul dintre ele nefiind  construcţiile. Recent, ministrul barbar Berceanu, omul care îngroapă  orice proiect de infrastructură, a promis că va realiza un mic aerodrom  la Braşov. Iată cum vor decurge ostilităţile.
Aerodromul va fi inaugurat de trei- patru ori, odată cu dl. Scripcaru,  odată cu dl. Blaga, odată cu Berceanu şi odată cu mult alcool, ţigani  dansând, Elena Udrea şi, evident, Chelia Sa, Traian Băsescu. La două  zile de la inaugurare se va închide pentru reparaţii, că vor apărea  gropi pe pistă, ca pe ocolitoare. La doi ani de la ultima inaugurare  aeroportul va fi încă în reparaţii minore, de la şanţuri la becuri.
După ce va fi gata, va intra din nou în reparaţii pentru turnarea  ultimului strat de asfalt, unul silenţios, nu ca ăsta prost ce a fost  pus până acum, şi va mai fi inaugurat de două ori. Deşi aeroportul ar  costa, în mod normal, 25 de milioane de euro, el va fi realizat de un  constructor pedelist dibaci pentru numai 100 de milioane de euro.  Pedelişti din toate colţurile ţării se vor aduna să explice că, deşi  oriunde în galaxie un aeroport nu are cum să coste mai mult de 25, hai  30, de milioane de euro, aerodromul de la Braşov e unul special care are  cinci scaune în plus şi de-aia îşi merită banii.

Continuarea şi fotografia mărită  pe site-ul:www.drum-nou.ro

Comentarii

Ultimă oră