Sari la conținut

Adrian Szabo: "Greu şi frumos această victorie"

adrian-szabo-greu-si-frumos-aceasta-victorie

La finalul jocului dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş, cei doi antrenori au făcut declaraţii.

Adrian Szabo

"Greu şi frumos în acelaşi timp, chiar dacă nu am făcut un joc strălucit. Cred că nici nu era cazul. Istoricul jocurilor de până acum şi adversarul de astăzi au făcut să fim şi mai pragmatici şi să jucăm aşa cum am prevăzut: ambiţie, dorinţă, dăruire"

"Ne dorim şi ne pregătim să jucăm frumos. Trebuie să ţinem cont că şi adversarul pune probleme. Nu suntem încă o echipă care să dominăm seria. Suntem o echipă în care, aşa cum am spus, avem încredere, avem jucători care au calităţi. Datoria noastră este să le exploatăm la maximum şi să nu trăiască din amintiri, ci momentul prezent"

"Nu zic că e normal şi firesc începutul mai greu. Am reuşit să stăpânim treptat jocul, să nu intrăm în degringoladă. Ceea ce am şi pregătit s-a întâmplat şi la primul gol"

"Matei a jucat pentru echipă, echipa a jucat pentru el. Fiecare joacă pentru echipă. Dacă un jucător iese mai mult în evidenţă, este şi meritul echipei"

"Ne dorim în mod special să continuăm acest parcurs. Suntem înfrângere de 5-6 etape. Vrem să păstrăm imaculată această linie de invincibilitate. Aşa cum am mai spus, timpul începe să ne preseze. Egalurile, în mică măsură ne vor mai mulţumi. Această încredere care se instalează în jucători, spărgând gheaţa şi cu aceasta victorie"

"Am făcut o schimbare de sistem care a ţinut liniile mai aproape. Probabil şi pentru acest motiv situaţiile şi presiunea pe careul advers au fost mai multe. Trebuia să aglomerăm mai mult mijlocul terenului"

"Olteanu să continue. Probabil că în sinea lui, familia sa e foarte fericită pentru golul marcat. Noi ne bucurăm. E datoria lui să continue să se pregătească, să fie umil şi să avem încredere"

"Am prins o perioadă mai puţin fastă a lor. Pot să spun că acest lucru ne ajută. Este o săptămână în care iarăşi trebuie gândită modalitatea de pregătire ca să aducem jucătorii în formă şi valizi cât mai mulţi. Încep să cred că din lotul de jucători pe care îl avem, începe să nu se simtă lipsa unui jucător sau altuia şi avem un număr mare care pot să joace de la început"

"Eu nu am jucat împotriva cuiva sau pentru a demonstra ceva. Mă bucură mult, sunt foarte bucuros că am bătut concludent. Nu s-a jucat pentru mine"

"Ianc este un jucător căruia i-am acordat şansa. Am considerat că la acest joc nu poate să fie în lotul de 18. Jucătorii pot intra prin rotaţie ca să justifice şi să aibă bucuria că joacă aici, în echipă"

Flavius Şomfălean

"Felicit echipa din Braşov pentru această victorie. A fost echipa mai pragmatică. A reuşit la singura ocazie pe careu au avut-o să dea gol. În a doua repriză am căzut un pic şi fizic, am avut tot mai multe inexactităţi şi pe fondul acest am mai primit un gol. Dacă în prima repriză era 2, 3-0 pentru noi, nu se supăra nimeni. Mergem mai departe şi ne pregătim pentru jocul cu Baia Mare"

"A fost o repriză a doua slăbuţă. Nu cred că nu am contat. Din păcate, am dovedit aceeaşi superficialitate la multe faze. Nu pot să zic că de anumiţi jucători au rămas doar numele. Ei încearcă să dea meci de meci cât mai multe. Llulaku are o ineficienţă, el îşi doreşte, dar îi lipseşte ceva"

"Mie îmi pare rău pentru Balaur. A fost decizia lui. Şi presiunea din ultima perioadă l-a afectat mai mult. La nivel de jucători, nu ştiu dacă a contat. Pentru ei ar trebui să fie un semnal de alarmă. Nu întotdeauna antrenorul e vinovat, ar trebui să fie mai responsabili. Cred că Leo Grozavu va fi interimar, de luni vedem. Eu voi continua, vom face parte din staff. Am plecat de lângă Pustai, am zis să mă retrag spre casă, la echipa de suflet"

"Deocamdată, noi, Braşovul şi Baia Mare ne vom bate la promovare. Va fi şi play-off-ul. Acum am trecut sub linie, dar vrem să intrăm în play-off"

Comentarii

Ultimă oră