Sari la conținut

Adrian Szabo nu dezarmează: "Nu pot să-mi explic prestaţia"

adrian-szabo-

După joc, cei doi antrenori au făcut o serie de declaraţii.

Adrian Szabo:

"Nu exersăm faze fixe, nu facem faze la finalizare, nu facem faze de apărare. Nu pot să-mi explic prestaţia. Dar, eu nu dezarmez în sensul de obiectiv, nu de altceva. Atâta timp cât şansele noastre de a accede acolo unde ne dorim, play-off-ul, nu dezarmez"

"Nu-mi reproşez că nu am început cu Matei. Eu consider orice jucători, că este titular ori rezervă, să-mi vină şi să-mi demonstreze prin joc că am greşit. Asta este filosofia mea. De fiecare dată când se întâmplă aşa, eu sunt primul care zic, ai avut dreptate, treci în teren"

"Şedinţa tehnică premergătoare jocului a fost exact pe a-ţi dori. A fost o şedinţă motivaţională, pe a-şi depăşi limitele, a nu renunţa, a continua să crezi. Şi nu numai şedinţa, ci toată săptămâna, după jocul cu Mediaşul, mi-am propus ca jucătorul să iasă din acest blocaj. Chiar nu sunt specialist să ştiu de cât timp ai nevoie să faci treaba asta. Dacă rezultatul ar fi fost pozitiv, atunci efectul ar fi fost mai rapid"
"Urmează un nou meci curând, o altă săptămână de nu-i nimic, mergem mai departe. Nici în meciul de astăzi nu am avut ocazii mari de gol. Situaţii, dar nu ocazii"

"Cu siguranţă că de la puţinii spectatori se transmite jucătorilor, orice nemulţumire şi nereuşită se amplifică. Jucătorul, antrenorul nu aud. Şi acest lucru poate să creeze o stare de neîncredere. Dar, de ce aşa? Pentru că nu am jucat cu adversari... Dacă te consideri superior din toate punctele de vedere, ai tot dreptul să te impui măcar acasă"

"Spre deosebire de Cluj, unde am pus presiune pe adversar, astăzi nici asta nu am putut să facem. Nu ştiu dacă e corect ceea ce spun, dar cred că ar fi timpul să vină şi jucătorii să mai spună câte ceva. Nu de la noi, de la Braşov, dar în general. Să spună şi ei ceva: ne-am antrenat, nu ne-am antrenat. Poate se află şi alte adevăruri"

"Încep să iau în calcul, să mă gândesc dacă schimb foaia. Până acum nici nu mi-a trecut prin minte. Mi-aţi insuflat această variantă"

"S-a spart geamul şi s-a intrat din stradă. Toţi sunt nervoşi. S-au luat bani, acte, telefoane. E prea mare agitaţia în vestiar. La pauză nu era, în repriza a doua s-a întâmplat. E un bolovan în vestiar, s-a spart geamul de sus şi s-a intrat din stradă"

Marius Stoica:

"Un 0-0 muncit. Jocul a avut de suferit la ambele formaţii. Braşovul cu mingii lungi, noi am încercat să închidem spaţiile către poartă. Era important să scoatem un rezultat bun. În aceste condiţii, schimbarea antrenorului, a fost bun un punct"

"Lotul echipei din Braşov e echilibrat. Toate problemele interne nu ar trebui să ne intereseze pe noi şi nici pe ei de noi, cu schimbările noastre. Asta e viaţa antrenorilor, trebuie să plătim noi"

"Am spus înainte că îmi doresc să nu pierdem la Braşov. Mă bucur şi cu un punct. Au fost unele situaţii în care am prins adversarul descoperit, dar finalizarea a lăsat de dorit. Dar, până la urmă, pot să spun că rezultatul e echitabil"

"Deocamdată, acesta este nivelul. Dacă asta vedeţi, înseamnă că ăsta este adevărul, aceasta este calitate. Emoţii nu am avut, pentru că am mai fost pus într-o asemenea situaţie. Am avut şi atunci un parcurs bun, cu trei victorii la rând. Acum, diferenţa o face în teren şi juniorul. E mult mai greu"

Comentarii

Ultimă oră