Sari la conținut

UPDATE! Adolescenta din Brașov dată dispărută de familie s-a întors acasă!

adolescenta-din-brasov-disparuta-de-zece-zile

UPDATE!  Adolescenta s-a întors singură acasă, a anunțat sora mai mare a fetei, presa locală neaflând până în acest moment alte detalii.

Potrivit presei locale, Ana Maria Neagu, o adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost văzută ultima dată de familie în data de 25 iulie. Fata a plecat de acasă în jurul orelor 19.00, spunând că merge până la magazin, însă nu s-a mai întors, după cum a povestit sora mai mare pentru Transilvania Expres.

Chiar a doua zi după plecarea ei, sora mai mare a vorbit cu Ana Maria la telefon. Minora, care părea speriată, se afla în acel moment în Făgăraș cu două fete și câțiva băieți. Din acel moment, telefonul adolescentei este închis și nici pe rețelele de socializare nu a mai intrat.

Ana Maria a fost văzută înainte de a dispărea alături de o tânără despre care s-a auzit că merge des în străinătate şi că a dus şi alte fete acolo.

Temerea familiei este aceea să nu fi căzut în plasa unor traficanţi de carne vie şi să o oblige să facă prostituţie.

Potrivit Transilvania Expres, familia fetei a anunţat Poliţia Braşov, care a început imediat demersurile de căutare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, a afirmat că la acest moment nu sunt suspiciuni pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate, însă cercetările continuă.

De caz se ocupă şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale Braşov, scrie presa locală.

Comentarii

Ultimă oră