Sari la conținut

Acțiune la Centrul de zi pentru copii din Săcele

actiune-la-centrul-de-zi-pentru-copii-din-sacele

Elevii claselor a X-a de la liceele din Municipiul Săcele alături de echipa de training a proiectului „Multimedia-Pregătire pentru Viață” vă invită să participați la o expoziție foto-video ce include și lansarea filmului de scurt metraj „Fericire? Simplu!”.
Evenimentul va avea loc vineri, 28 noiembrie 2014, la ora 17:00 la Centrul de Zi pentru copii și tineri din Săcele administrat de Fundația FAST în parteneriat cu Primăria municipiului Săcele.
Filmul de scurt metraj “Fericire? Simplu!” a fost realizat în întregime de elevii participanți în proiect care s-au ocupat de filmarea scenelor, iar la montaj au contribuit și trainerii cu ajutorul lor. Tematica acestuia încurajează oamenii să caute fericirea în lucrurile mărunte și confirmă faptul că posesiile materiale nu sunt cele mai importante pentru a fi fericit.
În cadrul expoziției, publicul va putea viziona materiale video de promovare realizate de elevi și de asemenea, invitații vor avea ocazia să admire fotografii ce prezintă bucăți din viețile tinerilor.
Pe parcursul anului, memebrii Fundației au implementat curricula multimedia care a cuprins diferite module de training precum și cursuri de pregătire profesională pentru un loc de muncă. Pe lângă acestea, s-au organizat lunar întâlniri de grup cu jocuri socio-educative și de echipă, ieșiri în natură, vizite turistice.

Comentarii

Ultimă oră