Sari la conținut

Până pe 4 mai, membrii Clubului Studenţesc Liberal Braşov, în colaborare cu Tineretul Naţional Liberal Braşov, strâng semnături pentru acordarea biletelor şi abonamentelor cu reducere de 50% pentru studenţi direct de la chioşcurile şi ghişeele RATBV. Aceste semnături vor fi depuse la Primăria Braşov.
Din 2 aprilie 2012, aceste facilităţi nu au mai fost acordate de către Universitatea Transilvania, iar până la acea dată au fost acordate de către administratorii de cămine pentru toţi studenţii.
De asemenea, Clubul Studenţesc Liberal Braşov solicită ca municipalitatea să instaleze în staţiile de pe strada Lungă ce au ieşire/intrare către campusul Memorandului, de pe strada Lungă, Braşov, automate pentru bilete care ar fi benefice în acea zonă şi pentru locuitorii din cartier, având în vedere că în acele staţii nu există un chioşc sau ghişeu RATBV şi cele mai apropiate staţii sunt la 15 minute de mers pe jos.
Clubul Studenţesc Liberal Braşov invită toţi studenţii să semneze acest tabel la sediul municipal al PNL Braşov, str. Mureşenilor, nr. 10, pentru ca aceste solicitări să fie îndeplinite de către Primăria Braşov.

Comentarii

Ultimă oră