Sari la conținut

ACS Kids Tâmpa Braşov a câştigat Interliga de Iarnă – Trofeul „Gheorghe Ene”

acs-kids-tampa-brasov-a-castigat-interliga-de-iarna-trofeul-gheorghe-ene-

„Ursuleţii” lui Florin Manea, campioni ai ţării


   „Piticii” din grupa de copii născuţi în 2011 a ACS Kids Tâmpa Braşov a câştigat Interliga de Iarnă – Trofeul „Gheorghe Ene”, echivalentul titlului de campioană naţională pentru această categorie de vârstă.


   În competiţia care a avut loc la Bistriţa, la finalul săptămânii trecute, „ursuleţii” au învins pe FCSB, întorcând excelent de la 1-3 la pauză la 4-3, trecând apoi fără probleme, scor 6-0, de Didi Junior Iaşi şi de Universitatea Craiova, scor 4-0.


    În marea finală, Kids Tâmpa a trecut cu 3-1 de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, aducând astfel cel de-al doiea titlu national pentru gruparea alb-albastră, în cei zece ani de la înfiinţare, după cel din 2014, obținut de grupa 2003 antrenată de Nicu Văduva.


   Celor două rezultate excepţionale li se adaugă o medalie de vicecampioni naţionali (grupa 2007, în 2017, cu antrenor Cristi Cristea) şi două medalii de argint (grupa 2003, în 2011, cu antrenor Nicolae Văduva şi grupa 2004, în 2012, cu antrenor Florin Nistoroschi).


    În plus, mai mulţi copii formaţi de clubul braşovean au ajuns să îmbrace tricoul echipei naţionale, la diferite categorii de vârstă: David Tălmaciu (2002), David Antone, Sergiu Pîrvulescu şi Vadim Covalciuc (toţi 2003, ultimul la Republica Moldova), Iustin Grigore (2004, în prezent joacă la OSC Lille, în Franţa) şi Cătălin Stoica (2005).

Comentarii

Ultimă oră