Sari la conținut
a-venit-liga-mol-lupii-au-pierdut-din-nou

Corona Braşov nu a putut dubla succesele cu Steaua din Liga Naţională. În campionatul Ungariei, „lupii” lui Otto Keresztes au cedat clar în duelul cu liderul DVTK, scor 5-2. Reuşitele braşovenilor au purtat semnătura lui Petreş şi Arpad Mihaly.

Dacă în Liga Naţională şi-au trecut în cont două victorii extrem de importante pentru clasament cu Steaua Bucureşti, hocheiştii de la Corona „Wolves” au clacat din nou în Liga Mol. DVTK şi-a respectat blazonul de mare favorită şi a câştigat meciul cu Braşovul, scor 5-2.

Pentru duelul din deplasare cu liderul DVTK, antrenorul Otto Keresztes a deplasat rapid prima echipă în Ungaria. Iar asta s-a văzut, cel puţin în prima repriză, când scorul a fost alb. În partea a doua, au apărut şi golurile în poarta braşoveană. Cu un avans de două reuşite înaintea reprziei decisive, DVTK a mai înscris de două ori, după care a urmat reacţia de orgoliu a „lupilor”. Petreş a redus din diferenţă, Corona a mai primit un gol iar Arpad Mihaly a închis tabela la 5-2.

Corona va încheia seria meciurilor din deplasare cu Debrecen, iar la sfârşitul săptămânii vor urma partidele de acasă cu Debrecen şi DAB-Dockler. Tot în week-endul următor, „lupii” vor juca şi în Liga Naţională, dar pe terenul celor de la Dunărea Galaţi.

Comentarii

Ultimă oră