Sari la conținut

A patra victorie consecutiva pentru “olimpice”: CS Pheonix Galati-Olimpia CSU Brasov 67-72

a-patra-victorie-consecutiva-pentru-olimpice-cs-pheonix-galatiolimpia-csu-brasov-6772

Etapa a XVI-a A Ligii Naționale de Baschet Feminin a fost reprogramată din cauza condițiilor meteo pentru data de 12 februarie 2014. Olimpia CSU s-a deplasat la Galați pentru a da piept cu Pheonix-ul din localitate.

Deși se impuseseră în tur mai clar decât a arat scorul, brașovencele aveau în față un adverar care nu își permitea pași greșiți în lupta pentru calificarea în playoff. Și cu toate acestea, la capătul unei partide extrem de disputate, presărate cu dese răsturnări de scor, gazdele s-au vazut nevoite să cedeze în fața “olimpicelor” cu scorul de 67-72, pe sferturi: 22-16, 12-16, 15-15, 18-25.

Au punctat pentru Olimpia CSU: Kovacevic Z. 18p, Bartee C. 16p si 20 de recuperări (double-double, al treilea consecutiv!!!), Irimia G. 12p, Erak V. 12p, Haas A. 7p, Bucevac N. 3p, Avram S. si Ursu S. 2p.

Una calda și una rece pentru “olimpice”. La Olimpia CSU Brașov a debutat și noua achiziție Sonia Ursu, jucatoare ce vine din postura de campioana a Coreei, ea fiind desemnată în urmă cu 2 doi cea mai mare speranță a baschetului românesc.

Din pacate, la capitolul vești proaste se încadrează accidentarea suferită de Natasa Bucevac la tendonul lui Ahile, iar din câte se pare aceasta va fi indisponibilă până la finalul sezonului.

Am obținut astăzi o victorie tristă. Spun asta pentru că accidentarea Natasei Bucevac este destul de gravă, iar lipsa ei se va resimți fără dar și poate în meciurile următoare. Suntem cu toții alături de ea și sper să treacă peste acest moment cât mai repede cu putință. Succesul de azi ne dă încredere că putem prin jocul rezultatelor să obținem un loc cât mai bun la finalul sezonului regulat pentru că prin jocul prestat îl meritîm cu prisosință.” Dan Calancea antrenor Olimpia CSU Brasov.

După 18 etape scurse din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin, Olimpia CSU Brașov se clasează pe locul 6 cu 29 de puncte înregistrând 11 victorii și 7 infrângeri, precizează site-ul olimpiabaschet.ro

Comentarii

Ultimă oră