Odată cu lansarea campaniei de curăţenie de primăvară în municipiul Braşov, se va face şi o campanie de curăţare a elementelor de semnalizare şi estetică rutieră, care s-au cam „înnegrit” în unele zone după perioada de iarnă.

   Astfel, pe străzile pe care au fost montate separatoare de sens, stâlpişorii reflectorizanţi vor fi demontaţi şi spălaţi, iar mizeria care s-a adunat pe axul drumului va fi îndepărtată.

  Curăţenia a început vineri, 16 martie, pe strada 13 Decembrie şi va continua şi B-dul Gării şi strada Hărmanului. Pe aceste străzi sunt montaţi aproximativ 600 de astfel de stâlpişori.

  În plus, se va realiza şi o curăţenie a rigolelor, cel puţin pe 13 Decembrie adunându-se mult pământ, care a fost transformat în noroi de ultimele ploi, atât pe mijlocul, cât şi pe marginea străzii, în special din cauza maşinilor de mare tonaj care ies de la şantierele de pe străzile laterale.

   După ce şoseaua va fi curăţată, separatoarele de sens vor fi instalate la locul lor, iar cele deteriorate vor fi înlocuite. Curăţenia de pe aceste străzi ar fi trebuit să dureze două-trei zile, însă ninsorile de duminică au suspendat lucrările.