Sari la conținut

A III-a ediţie a Galei anuale de caritate, pentru schimbarea a două destine

a-iiia-editie-a-galei-anuale-de-caritate-pentru-schimbarea-a-doua-destine-

Vineri, 22 februarie 2019, de la ora 18:00, la Hotel Aro Palace, va avea loc a III-a ediţie Galei anuale de caritate, organizată de Asociaţia „Aici pentru Tine”. Sunt aşteptaţi peste 200 de oameni din Braşov şi din ţară, personalităţi din lumea business-ului, modei sau artei, media şi TV.

Balul va fi unul caritabil, iar alături de braşovenii care vor să facă fapte bune vor fi şi Adrian Sână, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu, Eduard Ungureanu.

  La Gala „Aici pentru Tine” se vor strânge donaţii pentru două dintre cele mai grave cazuri ale asociaţiei: Florin, un băieţel de 11 ani care merge cu scutec la şcoală, foarte bolnav de rinichi şi cu probleme mari la coloană şi şold şi Bogdan, un tânăr de 33 de ani, aflat la limita dintre viaţă şi moarte, din cauza insuficienţei cardiace severe.

Andreea Marin va fi pentru al treilea an prezentatoarea evenimentului şi va înmâna diplomele de responsabilitate socială acordate celor mai importanţi susţinători ai asociaţiei.

Spectatorii prezenţi la gală, vor putea urmări recitalurile cântăreţilor Adrian Sână, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu şi Eduard Ungureanu, un mini-concert al trupei Unda, o scenă de balet, o prezentare de modă în care vedete sunt şi copiii asociaţiei, dar si o licitaţie de rochii ale Casei de Modă Celebre şi o degustare de vin, plus alte momente surpriză.

  Cei care vor să participe la Gala „Aici pentru Tine” pot achiziţiona o invitaţie de pe site-ul aociaţiei, la adresa https://asociatiaaicipentrutine.ro/.

.......................................................................................................................................

Două poveşti de viaţă pot fi schimbate datorită intervenției inimoșilor!

Florin este un băieţel care se luptă de când s-a născut cu o boală gravă la rinichi şi cu afecţiuni la coloană şi şold. Povestea lui Florin este tragică: în primele 6 luni de viaţă, deşi a făcut tratamente intense cu antibiotice, a suferit numeroase infecţii urinare şi a fost internat lunar, de câte două ori, în spital, apoi, la doar 9 luni, a suferit prima intervenţie chirurgicală, din cauza hidronefrozei. La vârsta de 2 ani a fost operat din nou pentru a i se pune şoldul la loc, iar piciorul stâng i-a fost scurtat cu 4 cm. La nici 4 ani, după o infecţie foarte gravă la rinichi, a fost trimis la Bucureşti, unde i s-a pus diagnosticul reflux vezico-ureteral bilateral, de gradul 5 şi i s-a montat un tub la rinichiul stâng pentru a putea elimina urina. De atunci, băieţelul poartă permanent acest tub, care îi este schimbat la fiecare 3 luni şi care îl împiedică să poarte corsetul necesar vindecării coloanei. Florin merge la şcoală cu scutec, în care se scurge urina, iar în ultimii trei ani nu a crescut deloc în greutate sau înălţime, având doar 12 kg, la 11 ani.

Bogdan este proaspăt tătic şi are o soţie care îl iubeşte, dar la 33 de ani, este într-o situaţie disperată. De câteva luni, se zbate între viaţă şi moarte, din cauza unei insuficienţe cardiace severe, care face ca inima lui să bată la 20% din capacitate, fiindu-i afectate şi organele interne – ficat, rinichi, colecist şi circulaţia venoasă. Viaţa lui atârnă de un fir de aţă şi soţia se străduie să strângă 5.000 euro pentru defibrilatorul cardiac, care să-l menţină în viaţă până va putea face un transplant.

Comentarii

Ultimă oră