Sari la conținut

A fost desemnată cea mai frumoasă femeie a secolului. Nu e Marilyn Monroe!

a-fost-desemnata-cea-mai-frumoasa-femeie-a-secolului-nu-e-marilyn-monroe

Mult timp, Marilyn Monroe a fost considerată cea mai frumoasă femeie a secolului trecut. Eleganța de care a dat dovadă și trupul ei seducător au stârnit mereu imaginația bărbaților, dar și a caselor de modă. Acum a fost însă realizat un alt studiu în care 1.000 de englezi au fost puși să aleagă pe cine consideră cea mai frumoasă femeie a secolului, scrie click.ro.

În mod surprinzător, persoanele intervievate n-au mai plasat-o pe Marilyn Monroe pe primul loc în topul celor mai frumoase femei. Locul său i-a fost ocupat de fotomodelul Cara Delevigne (24 de ani), după cum relatează The Mirror.

Studiul a fost realizat de compania de cosmetice NKDb, care arată că 66% din cei întrebați consideră că machiajul le ajută pe celebrități să fie mai frumoase.

Așa cum precizează și cofondatoarea companiei de cosmetice, este uimitor cum femei care au trăit într-o altă epocă, încă rivalizează cu  fotomodelele din prezent. Acest lucru dovedește faptul că ele au rămas în timp simboluri ale frumuseții feminine și care au impus noi standarde și stiluri în modă din care se inspiră modelele din prezent.

Comentarii

Ultimă oră