Sari la conținut

A fost creată aplicația care ajută elevii la temele la matematică

a-fost-creata-aplicatia-care-ajuta-elevii-la-temele-la-matematica

Un elev din SUA, care avea probleme cu temele la matematică, a găsit o rezolvare: a făcut o aplicație care să-l ajute cu calculele, conform ziare.com.

În mai 2015, el a început să lucrez la acest proiect. Tânărul a luat-o de la zero: a descărcat de pe Internet un ebook ce conținea informațiile necesare pentru a începe să scrie coduri, iar apoi a pus în aplicare cunoștințele astfel dobândite. Mai întâi, a făcut o aplicație pentru telefon care generează numere aleatorii pentru loterie. Iar după câteva experimente similare și 4 luni mai târziu a ieșit 6284 Calc.

Aplicația poate rezolva probleme de algebră și geometrie, iar principiul e simplu: introduci valorile în formulele prestabilite, iar ea îți generează rezultatul. Poți să primești și toți pașii care au fost parcurși dacă optezi pentru varianta premium, care costă 1,99 dolari.

De cand a fost lansată, aplicația a fost descărcată de 300.000 de ori. Ceea ce e impresionant, având în vedere că e disponibilă doar în magazinul App Store, pentru iPhone-uri și iPad-uri.

Comentarii

Ultimă oră