Sari la conținut

A doua Ediţie a conferintelor “11even” la Braşov

Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reteaua de evenimente locale “11even” ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment exceptional la început de octombrie organizat în Bucureşti, “11even & Allan Pease”. Evenimentele locale “11even” din 2012 se vor desfăşura în perioada 25 – 31 mai. Debutand la Cluj în 25 mai şi încheindu-se la Bucureşti, în 31 mai, evenimentele “11even” vor ajunge în Iaşi, Sibiu, Bistriţa, Oradea, Timişoara, Baia Mare, Alba Iulia, Târgu Mureş şi Chişinău.

La Braşov, evenimentul “11even” se va desfasura miercuri, 30 mai, la Centrul Cultural Reduta, cu incepere de la ora 18.

Dupa prezenta in 2011 la Brasov a sopranei Felicia Filip, a omului de media Radu Morar, a prof. Vasile Oltean si a altor nume importante din zona de cultura dar si a mediului de afaceri ce au adus in fata publicului povesti personale despre success si esec, pornind de la tematica din acest an, “Despre oameni curajoşi şi despre oameni care au creat bucurie în jurul lor”, în cadrul evenimentelor “11even” noi nume importante vor aduce publicului emoţia unor experienţe de viaţă extraordinare. Scopul este acela de a arăta prin discursuri de 11 minute ale celor 11 invitaţi ai evenimentului “11even” că trebuie şi putem fi mai încrezători în propriile forţe, înţelegând că Speranţa, Curajul şi Puterea de a aduce bucurie în jurul nostru sunt elementele care fac diferenţa şi care ne pot ajuta să depăşim diverse provocări şi să perseverăm atât la nivel personal cât şi profesional.

Participarea la “11even” Braşov se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând linkul http://11even.ro/2012/bilete/ , iar preţul acestora este de 50 ron sau de 100 ron.


11even & Allan Pease va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. În cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor “11even”, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia dintre cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease. Acesta îi învaţă pe oameni cum să comunice eficient, cum să-şi construiască un brand personal, cum să câştige mai mult din afacerile lor, cum să înveţe să cunoască şi să stăpânească limbajul trupului în viaţa personală şi profesională.

Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online accesând http://11even.ro/2012/bilete/  . Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, in funcţie de pachetul de facilităţi ales.

Comentarii

Ultimă oră