Sari la conținut

A accidentat o fetiță și pe bunica acesteia și a fugit. Acum e căutat de Poliție

a-accidentat-o-fetita-si-pe-bunica-acesteia-si-a-fugit-acum-e-cautat-de-politie

Autorului accidentului de marţi, care a lovit o fetiţă şi pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Griviţei din municipiul Braşov, după care a fugit de la locul faptei, este căutat încă de poliţiştii braşoveni.

Cele două victime traversau strada pe Bulevardul Griviţei, când au fost surprinse de un autoturism care nu le-a acordat prioritate. Bunicul a scăpat nevătămat, însă fetiţa şi bunica au fost lovite de maşina al cărei şofer nu s-a sinchisit măcar să oprească.

Câţiva martori oculari le-au dat indicii poliţiştilor despre autovehiculul implicat în accident, iar acum oamenii legii încearcă să identifice maşina şi pe cel care se afla la volan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, agent șef adjunct Gabriela Dinu, în acest moment, colegii din cadrul Serviciului Rutier urmăresc să identifice un autovehicul marca Volkswagen Passat Variant, de culoare închisă, care se pare că are bara portbagajului, bandourile laterale de pe portiere şi oglinzile retrovizoare îmbrăcate în elemente cromate.

Cei care pot oferi detalii poliţiştilor despre autoturism sau despre conducătorul acestuia sunt rugaţi să se adreseze Poliţiei.

Comentarii

Ultimă oră