Sari la conținut

90 de piloți vor lua startul la Marele Premiu al Orașului Brașov

90-de-piloti-vor-lua-startul-la-marele-premiu-al-orasului-brasov

Un număr de 90 de piloți s-au înscris la Marele Premiu al Orașului Brașov, cea de a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, care se va desfășura in acest weekend pe DN1E Brașov-Poiana Brașov.

Marele Premiu al orașului Brașov a stabilit un nou record de participare la revenirea în campionat, în urmă cu un an, iar acum se menține la cote ridicate în privința interesului venit din partea sportivilor, dovadă numărul mare al concurenților înscriși. Competiția se va desfășura pe drumul care leagă Brașovul de stațiunea Poiana Brașov. Startul va fi dat la câteva sute de metri de centrul istoric al Brașovului.

Marele Premiu al Orașului Brașov îl va omagia pe Eugeniu Ionescu Cristea, unul dintre cei mai mari alergători din istoria motorsportului românesc, dispărut dintre noi în anul 2011. După ce primele trei ediții ale Memorialului ''Eugeniu Ionescu Cristea'' au fost găzduite de localitatea brașoveană Teliu, întrecerea se mută pe Drumul Poienii, traseul de care se leagă numele legendei automobilismului românesc, multiplu campion național de raliuri, viteză în coastă și viteză pe circuit, precum și deținător al al titlului de Campion Balcanic la Raliuri.

Marele Premiu al Orasului Brasov se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Vedeti in galeria foto programul evenimentului.

Comentarii

Ultimă oră