Sari la conținut

90 de fete de la Poalele Tâmpei aspiră la titlul de Miss Braşov 2016

90-de-fete-de-la-poalele-tampei-aspira-la-titlul-de-miss-brasov-2016

90 de fete aspiră la titlul de Miss Braşov 2016. Preselecţia va avea loc în această sâmbătă. Puteţi vedea frumoasele braşovence de la ora 17.30 astăzi, la Coresi Mall.

Braşovul îşi va alege, pe 4 decembrie, cea mai frumoasă şi prezentabilă reprezentantă feminină, Miss Braşov 2016.

După prima ediţie din 2015, concursul Miss Braşov revine în acest an, preselecţiile urmând a avea loc astăzi, sâmbătă, 12 noiembrie 2016, de la ora 17.30, la Coresi Mall.

S-au înscris deja 90 de candidate în concurs, iar lista rămâne deschisă până în ziua preselecţiei, 12 noiembrie, la ora 15.30 (facebook.com/asociatiamissbrasov).

Vârsta necesară intrării în concurs este cuprinsă în intervalul 16-25 de ani, concurentele minore având nevoie de acordul părinţilor.

Pretendentele la titlul de cea mai frumoasă braşoveancă vor avea de trecut o singură probă în această fază de preselecţie, urmând a defila şi a se descrie într-un scurt discurs, purtând o ţinută la alegerea fiecăreia dintre ele.

În urma preselecţiei, 24 dintre fete se vor califica în finala care va avea loc pe 4 decembrie, la Sala Patria, urmând ca între timp să participe la un adevărat „cantonament” de două săptămâni, cu training-uri şi workshop-uri de dezvoltare personală şi educaţională susţinute de personalităţi ale Braşovului - Mihaela Tatu (comunicare şi feminitate), Ana Maria Cornea (stil şi vestimentaţie), Onelia Pescaru (autocunoaştere), Alina Csicki (mers scenă şi regie shooting), Cătălin Tomescu (dezvoltarea sinelui).

În urma acestora, concurentele vor susţine probe de aptitudini şi de talent, iar pe 4 decembrie vor avea de trecut probe precum cea a ţinutelor de zi, de seară sau cea a costumului de baie.


   Scopul acestui concurs este de a promova tinerele braşovence prin prisma inteligenţei, eleganţei şi frumuseţii.

Pe lângă marele premiu, Miss Braşov, vor fi acordate şi titlurile de Miss Popularitate, Miss Eleganţă şi Miss Feminitate, câştigătoarele urmând a se alege cu contracte de imagine, bijuterii, produse cosmetice, vouchere la pensiuni şi hoteluri sau vouchere sportive.

Sursa:bzb.ro

Comentarii

Ultimă oră