Sari la conținut

89 de locuri de rezervişti ai Armatei, disponibile la Braşov

89-de-locuri-de-rezervisti-ai-armatei-disponibile-la-brasov-

Procesul de recrutare a rezerviştilor voluntari ai Armatei României continuă până pe 20 octombrie cu activităţile de selecţionare a candidaţilor care doresc să încadreze funcţii de soldaţi şi gradaţi rezervişti voluntari.

În judeţul Braşov sunt disponibile 89 de astfel de posturi, iar pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, candidaţii trebuie să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu şi să nu împlinească vârsta de 51 de ani înainte de semnarea primului contract.

Pentru înscrieri, doritorii trebuie să se prezinte la sediul Centrului Militar Zonal Braşov pentru a completa o cerere, cu actul de identitate (în original şi în copie), certificatul de cazier judiciar, acte de studii şi/sau alte documente care atestă alte competenţe dobândite în viaţa civilă (în original şi în copie), permisul de conducere (în original şi în copie) şi livretul militar (în original şi în copie), ultimele două, dacă este cazul.

Mai multe detalii se pot obţine la sediul instituției, de pe str. Lungă, nr. 231, zilnic, între orele 8 şi 16, sau la numerele de telefon 0268 510466 / 0268 510464.

Comentarii

Ultimă oră