Sari la conținut

810 lei pentru un loc de parcare pe strada Carpaților

810-lei-pentru-un-loc-de-parcare-pe-strada-carpatilor

Primăria Braşov a organizat, la începutul acestei săptămâni, a doua procedură de reatribuire a locurilor de parcare din acest an, care a vizat zona Astra 2.

La licitaţie au participat aproape 180 de persoane, dintre care circa 130 şi-au închiriat unul sau mai multe locuri de parcare.

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că cei mai mulţi dintre participanţi au plătit tarifele stabilite prin Regulamentul de atribuire şi folosire a locurilor de parcare, dar au fost şi situaţii în care s-a ajuns la licitaţie.

Astfel, pe Calea Bucureşti, s-au licitat trei locuri de parcare, unul fiind închiriat pentru suma de 200 de lei/an, altul pentru 350 de lei/an, iar pentru cel de-al treilea s-a oferit suma de 550 de lei/an.

Pe strada Pârâului s-a licitat un loc de parcare, care a fost atribuit celui care a achitat suma de 600 de lei/an, iar pe strada Cocorului s-a licitat tot pentru un loc, care a fost închiriat pentru suma de 350 de lei/an.

Cea mai mare concurenţă a fost pentru un loc de pe strada Carpaţilor, unde suma maximă oferită a fost de 810 lei/an, în condiţiile în care tariful prevăzut pentru zona respectivă este de 144 de lei/an.

Următoarele zone pentru care se va organiza procedura de reatribuire, pe 7 mai, sunt Florilor, Craiter şi Scriitorilor.

Comentarii

Ultimă oră