Sari la conținut

80 de cabinete de vaccinare vor deveni operaționale pentru vaccinarea cu AstraZeneca

80-de-cabinete-de-vaccinare-vor-deveni-operationale-pentru-vaccinarea-cu-astrazeneca

80 de cabinete de vaccinare vor deveni operaționale pentru vaccinarea cu AstraZeneca, din data de 15 februarie, cand va începe imunizarea populației cu acest tip de vaccin.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentantii Institutiei Prefectului, in judetul Brasov, cabinete de vaccinare noi se vor deschide in Săcele, Codlea și Zărnești, plus două fluxuri în municipiul Brașov (acestea pentru vaccinarea cadrelor didactice).

Înscrierea pentru vaccinare se realizează din 10 februarie și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Comentarii

Ultimă oră