Sari la conținut

666 cu ghinion! A câştigat la păcănele, dar nu i se dau banii

666-cu-ghinion-a-castigat-la-pacanele-dar-nu-i-se-dau-banii

A crezut că s-a îmbogăţit când a văzut că aparatul de joc în care a băgat 20 de milioane de lei i-a dat un câştig de 33 de ori mai mare. Mai exact, 660 de milioane de lei vechi. Bucuria bărbatului din judeţul Mehedinţi nu a durat însă mult. Patronul i-a spus nu îi va da nici un ban pentru că a fost... o eroare.

De trei zile, Virgil Zăroniu (44 de ani) nu mai are linişte. A ”bătut” de zece ori  drumul până la sala de jocuri din sat, să îi convingă pe patroni să-i dea banii câştigaţi la ”păcănele”. Nu a avut însă succes, iar acum a cerut ajutorul Poliţiei, potrivit click.ro care citează Gazeta de Sud.

„Am jucat patru zile la rând, timp în care am pierdut mai bine de 20 de milioane de lei vechi. Într-un final, am dat o carte bună, apoi am dat un dublaj şi mi-a arătat aparatul că am câştigat 660 de milioane de lei. Am încercat să mai dau o dată şi nu a mai vrut aparatul. Atunci am mers la patronul magazinului şi i-am spus să-i anunţe pe cei care au aparatele, să vină să îmi dea banii. Au zis că este eroare şi nu mi-au dat nimic. Când eu bag milioane nu dă eroare, numai când trebuie să ne dea ei nouă este eroare?”, a spus, revoltat, jucătorul din Cerneţi, care încă îşi aşteaptă banii.

Patronul firmei de jocuri a trimis, marţi, un reprezentant la Cerneţi, care spune că bărbatul nu a fost lovit de noroc, ci ori a încercat să măsluiască aparatul, ori acesta i-a dat eroare.

Virgil Zăroniu a fotografiat aparatul de păcănele cu suma câştigătoare şi a mers direct la Poliţie. El speră ca organele, împreună cu cei de la Protecţia Consumatorului, dar şi cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare, să facă lumină în acest caz şi să îi oblige pe patroni să îi dea banii.

Comentarii

Ultimă oră