Sari la conținut
50-de-bloggeri-vor-promova-brasovul

Brașovul va fi promovat de 50 de bloggeri și influenceri internaționali. Promovarea va fi realizată în cadrul proiectului #Experience Romania.

Aproximativ 50 de ziariști, bloggeri, vloggeri, fotografi și influenceri din turismul internațional se vor afla la Brașov în primele două zile ale lunii noiembrie. Aceștia vor vizita și vor asigura expunerea în comunitățile internaționale a Brașovului și a României, prin intermediul proiectului #ExperienceRomania.

Această inițiativă privată a fost dezvoltată de voluntari, pentru a contribui la transformarea României în destinația turistică preferată din Europa de Est.

Se poate alătura proiectului orice autoritate publică, instituție, companie sau persoană independentă care dorește să se implice în promovarea țării noastre.

Experience Romania (www.experienceromania.eu) este cel mai mare proiect de promovare turistică a României care se desfășoară în perioada 23 octombrie – 5 noiembrie, în mai multe zone din țară, precum Sărata Monteoru, Piatra Neamț, Gura Humorului, Colibița, Sighișoara, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov.

Misiunea proiectului este de a promova România și de a o ridica la rangul celei mai căutate destinații turistice din Europa de Est.

Pe parcursul celor două săptămâni, participanții au experimentat o parte dintre cele mai frumoase atracții ale României și au interacționat cu profesioniști creatori de conținut și profesioniști din domeniul turismului.

Comentarii

Ultimă oră