Sari la conținut

45 de poliţişti noi, numiți la Braşov. Toţi „boboci”, cu media de absolvire peste 9

45-de-politisti-noi-numiti-la-brasov-toti-boboci-cu-media-de-absolvire-peste-9

Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, a avut loc procedura de repartizare pe funcţii a 45 absolvenţi ai şcolilor de agenţi de poliţie, promoţia 2018 - 2019.


   Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcţiile vacante existente, avându-se în vedere situaţia operativă înregistrată la nivelul judeţului Braşov, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.


   Noua promoţie de agenţi a adus în judeţul Braşov poliţişti care au avut medii de absolvire peste 9,07, cea mai mare notă fiind 9,63.

„Debutul în carieră reprezintă o perioadă de şase luni de tutelă profesională de care vor beneficia cei mai tineri poliţişti, sub îndrumarea colegilor  cu experienţă profesională, care îi vor sprijini în activitate. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov le urează succes în activitatea profesională şi îi asigură de un real sprijin în vederea îndeplinirii în mod corespunzător a atribuţiilor ce le revin!”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

26 de avansari în grad


   În cursul zilei de vineri, 29 noiembrie 2019, în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, a Zilei Naţionale a României, 26 de poliţişti braşoveni au fost recompensaţi prin avansarea la gradul profesional următor, înainte de termenul de îndeplinire a stagiului minim, în gradul profesional deţinut.


    Cu acest prilej, 13 ofiţeri şi 13 agenţi de poliţie de la serviciile şi subunităţile din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată, au primit noile grade profesionale, precum şi ordinele sau dispoziţiile de avansare.

Comentarii

Ultimă oră