Sari la conținut
4-zodii-care-urasc-munca

Distracţie, plimbări, leneveală şi iar distracţie. Asta caracterizează 4 dintre cele 12 zodii. În plus, când vine vorba de muncă, nativii aceştia fug cât îi ţin picioarele.Te întrebidespre cine este vorba? Iată în continuare cele mai leneşe zodii:

Balanţă : Ai crede că Balanţele sunt conştiincioase atunci când vine vorba despre muncă lor. Ei bine, trebuie să ştii că sunt genul de persoane care fac tot ce le stă în putinţăpentru a-și uşura munca. Mai degrabă se prefac că nu se pricep,

decât să li se suplimenteze muncă. În niciun caz nu iubesc muncă fizică, iar atunci când le ajunge oboseală, îşi şilasă treaba neterminată, reuşind să încurce pe toată lumea.

Rac : Lenea Racilor vine din inhibiţiile pe care şi le dezvoltă, din teamă de a acţiona. Pun mereu răul înainte şi nu mai reuşesc să facă nimic. Asta îi face să se blocheze şi să nuştie ce să mai facă pe mai departe. Sunt şi genul de persoane care nu au foarte multă ambiţie şi atunci când dau de greu, se împotmolesc şi renunţă. Ştiu cum să se fofileze şi săpiardă timpul aiurea, fără niciun rezultat.

Peşti : Peştii urăsc muncă. O fac doar că să supravieţuiască, nu pentru că vor să-şi dovedească lor sau celorlalţi ceva anume. Chiar şi atunci când capătă puţin interes şi-l pierd rapid din cauza emoţiilor negative care le guvernează viaţă. Au nevoie de ajutor şi de susţinerea celor din jur. Simt de multe ori nevoia să abandoneze totul în favoarea câtorva ore de relaxare.

Vărsător : Vărsătorii îşi propun multe, dar realizează prea puţine. De ce? Pe de o parte pentru că abandonează când dau de greu, în special de greul fizic, pe de altă, pentru că suntdistraţi, cu capul în nori. De orice treaba se apucă se plictisesc foarte repede şi caută alte lucruri noi. Singură muncă pe care o fac cu plăcere este atunci când alţii le cer ajutorul, însă cu condiţia să nu fie treburi istovitoare.

Sursa ele.ro .

Comentarii

Ultimă oră