Sari la conținut

4 semne că trebuie să-ți resuscitezi actualul job în loc să-ți dai demisia

4-semne-ca-trebuie-sati-resuscitezi-actualul-job-in-loc-sati-dai-demisia

Chiar si atunci cand ai un job pe care ti l-ai dorit apar situatii care te fac sa-l urasti. Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti strangi toate lucrurile, sa semnezi foaia de demisie, sa i-o dai sefului si sa pleci. Daca iti iubesti jobul, atunci merita sa incerci sa-l "resuscitezi". Iata, deci, patru semne care sa te puna pe actiune.


1. Te inconjori de negativism

Daca esti intotdeauna frustrat din cauza responsabilitatilor, sefului sau colegilor si te vaiti tot timpul, te umpli de negatisvism si o sa incepi sa-ti urasti jobul. Ce ar trebui sa faci este sa te concentrezi pe ce este minunat la job si sa le povestesti colegilor sau prietenilor despre un proiect interesant la care iti place sa lucrezi, potrivit NewsWeek.

2. Nu ii spui sefului toate nemultumirile legate de job

Poate ca unele aspecte la job sunt greu de suportat, ca de exemplu faptul ca nu-ti plac anumite responsabilitati si ca primesti prea mult de lucru, ceea ce te face sa stai peste program sau sa muncesti chiar si in weekend. Demisia nu este neaparat o solutie, pentru ca si la urmatoare companie se poate intampla la fel. De aceea este important sa discuti cu seful tau despre aceste lucruri daca vrei sa-ti imbunatatesti jobul actual.



CONTINUAREA PE: wall-street.ro




Comentarii

Ultimă oră