Sari la conținut

4 gimnaste și Marian Drăgulescu în finalele Campionatului European de la Cluj

4-gimnaste-si-marian-dragulescu-in-finalele-campionatului-european-de-la-cluj

Gimnastele Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian și Ioana Crișan au obținut calificarea în finalele la bârnă, sol și individual compus, în cadrul Campionatelor Europene care se desfășoară la Cluj-Napoca.

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Cătălina Ponor a încheiat calificările pe locul 4 atât la sol, cât și la bârnă. Larisa Iordache, care are în palmares cinci titluri europene, s-a calificat în finala la bârnă de pe primul loc. Olivia Cîmpian și Ioana Crișan vor lupta în finala la individual compus.

Din lotul masculin, doar Marian Drăgulescu va lupta pentru o medalie. El va participa în finalele de la sol și de la sărituri, unde s-a calificat de pe poziția a doua, respectiv de pe locul întâi.

Vineri au loc finalele la individual compus, masculin și feminin, iar sâmbătă se dispută finalele la sol, cal cu mânere și inele pentru competiția masculină și finalele feminine la sărituri și paralele.

Campionatul European de gimnastică se încheie duminică, când au loc finalele masculine la sărituri, paralele, bară și cele la bârnă și sol ale fetelor.

Comentarii

Ultimă oră