Sari la conținut

356.000 de lei de la bugetul local pentru 4 asociaţii care oferă servicii sociale

356000-de-lei-de-la-bugetul-local-pentru-4-asociatii-care-ofera-servicii-sociale-brasovenilor

Patru asociaţii care oferă servicii sociale în municipiul Braşov vor beneficia anul acesta de subvenţii de la bugetul local, pentru cinci categorii de activităţi.

Astfel, potrivit Direcţiei de Servicii Sociale din Primăria Braşov, în anul 2018, îndreptăţite să primească subvenţie de la bugetul local sunt Fundaţia „Hospice Casa Speranţei”, Asociaţia „Caritas Mitropolitan Greco – Catolic” Blaj, Asociaţia „Rază de Speranţă” în Intervenţia şi Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist Braşov şi Asociaţia „Copiii de Cristal” – pentru Centrul de evaluare şi recuperare prin terapie specializată pentru tulburări din spectrul autist, sindrom Down, ADHD.

Pentru subvenţionarea celor 4 asociaţii,  DSS a solicitat ca, anul acesta, de la bugetul local să se aloce peste 356.000 lei, această propunere urmând să fie supusă aprobării Consiliului Local Braşov în şedinţa de plen de vineri.

Potrivit proiectului de hotărâre, Fundaţia „Hospice Casa Speranţei” Braşov, ar urma să beneficieze de peste 129.000 lei pentru cei 88 de beneficiari.

Pentru Asociaţia „Rază de Speranţă” în Intervenţia şi Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, Braşov, este propusă suma de 168.000 lei pentru un număr mediu lunar de 80 beneficiari ai Centrului de zi, iar Asociaţia „Copiii de Cristal” ar urma să primească aproape 38.000 lei, pentru un număr mediu lunar de 18 beneficiari ai Centrului de evaluare şi recuperare prin terapie specializată pentru tulburări din spectrul autist, sindrom Down, ADHD.

Cea mai mică sumă îi revine Asociaţiei „Caritas Mitropolitan Greco Catolic” Blaj, care ar urma să primească 21.600 lei pentru un număr mediu lunar de 15 beneficiari ai Centrului de servicii de îngrijire şi asistenţă la domiciliu.

Comentarii

Ultimă oră