Primăria Braşov a lansat recent licitaţia pentru elaborarea studiilor de fezabilitate aferente modernizării unor artere rutiere din zona nouă a cartierului Tractorul.

Firma desemnată câştigătoare va trebui să pregătească, pe lângă studiile amintite, şi celelalte documentaţii tehnice, dar şi să obţină avizele şi acordurile necesare începerii lucrărilor.

Viceprimarul Braşovului a afirmat că sunt vizate peste 30 de străzi care, după ce vor avea reglementată situaţia juridică, vor intra în modernizare. Valoarea estimată a acestui contract este de peste 2,16 milioane de lei, iar finanţarea este asigurată din bugetul local. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 27 aprilie, iar durata de realizare a tuturor documentaţiilor este de 12 luni.

Potrivit anunţului licitaţiei, arterele care fac obiectul temei de proiectare sunt str. Ioan V. Socec, str. Alex. Ciurcu, str. Argintului (de la intersecţia cu Ioan V. Socec), str. 1 Decembrie 1918 (de la intersecţia cu Ioan V. Socec),  str. Manole Diamandi, str. Emanuel Bernfeld, str. Ştefan Baciu, str. George Moroianu, str. Ioan Ursu, str. Ioan Popasu, str. Tiberiu Eremia, str. I.C. Brătianu, str. Fundătura Popasu, str. Liviu Rebreanu, str. Fundătura Brătianu, str. Ştefan Emilian, str. Christian Pomarius, str. Ionel Teodoreanu, str. George Călinescu, str. Eugen Jebeleanu, str. George Bacovia, str. Nicolae Labiş, str. Aleea Adrian Păunescu, str. VI A, str. VII B, str. Aleea VII C, str. Aleea VII D, str. Aleea VII E, str. Aleea VII F, str. Aleea VII G, str. Aleea VII H, str. Aleea VII K, str. Aleea VII L.


 


5 comentarii la articol "30 de drumuri de pământ din Tractorul vor fi asfaltate"

Adrian

26 Mar 2018

Deci nu se vor finaliza intr-un an. Cel puțin să se poate pune un strat bun de pietris pe aceste drumuri, care să reziste in acest timp respectiv un an până încep lucrările.
Raspunde

Catalina

26 Mar 2018

In sfarsit o veste buna!
Raspunde

Sofia

27 Mar 2018

Pana nu vad nu cred!!! Doar promisiuni, ca de obicei!!! Impozite de oraș plătim si mergem prin noroi cu copii mici!!! Așa e in România!!!!!!
Raspunde

Irina

03 Aug 2018

Intr-adevăr, e revoltator De mai mult de 10 ani locuitorii străzii ARGINTULUI circula în bezna ,noroi sau praf în funcție de vremea de afară . Dar plătim impozite ca și când am avea toate condițiile civilizate.Și ăsta pentru ca în primul rand autoritățile care au dat aprobări pentru parcelare ,vânzare și construcții nu au clarificat statutul străzilor încă de la început dintre proprietar și domeniul public
Raspunde

Rui

03 Mar 2020

parcă a trecut mai mult de un an și din nou nu s-a întâmplat nimic. De când am venit să locuiesc la Strada Argintului în 2014, nimeni nu a făcut nimic. Situația este atât de proastă în acest moment, încât strada este plină de găuri și tot mai multe mașini vin pe strada noastră. La momentul actual au început să construiască noi complexe de apartamente la capătul străzii noastre și servim acum și ca loc de parcare pentru persoanele din șantiere și pentru alții din Ioan V. Socec. Ar trebui să încetăm să mai plătim impozite până când acest lucru este rezolvat. În țările civilizate, mai întâi reglementați-vă urbanizarea cu infrastructura.
În România o faci, oricine dorește în funcție de cine plătește mai mult. Să vă fie rușine. Brasov ca Romania !!! Sau a fost invers?
Raspunde
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here