Sari la conținut

„30 de ani de libertate - România şi memoria comunismului”, lansare la Braşov

30-de-ani-de-libertate-romania-si-memoria-comunismului-lansare-la-brasov

 Marți, 17 decembrie, de la ora 18.00, braşovenii sunt aşteptaţi la Centrul Cultural Reduta din Braşov, la o conferinţă eveniment.


   Mihai Neamţu, scriitor, om politic şi intelectual de dreapta, licenţiat în filosofie şi teologie ortodoxă la Universitatea Babeş Bolayi, cu doctorat în teologie la King’s College London şi Adrian Papahagi, un filolog, eseist şi conferenţiar dr. al Universităţii Babeş-Bolayi, născut în Cluj Napoca şi absolvent al Universităţii de la Sorbona, se vor afla la Braşov pentru a lansa cartea ,,7 ani în Occident – Jurnal Britanic” şi pentru a susţine Conferinţa „30 de ani de libertate”.


     „La 30 de ani de la căderea comunismului, victimele sunt uitate, călăii absolviţi de orice crimă, barzilor ceauşişti li se ridică statui, Marx e la modă printre intelectuali, Che Guevara e icoană pop, iar şapte din zece tineri americani visează la utopia socialistă. Într-o spectaculoasă conferinţă-eveniment, profesorul Adrian Papahagi şi scriitorul Mihai Neamţu vor spune povestea uitată a eroilor care, prin curaj şi demnitate, au păstrat vie flacăra libertăţii”, spun organizatorii evenimentului.


   Intrarea este liberă.

Comentarii

Ultimă oră