În weekendul 19 – 20 mai 2018, Colgate în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România a desfășurat în județul Brașov Programul „Zâmbete Colgate”, ca parte a campaniei „România merită zâmbete Colgate”.

    260 de elevi din clasele primare (0-IV), din Brașov, au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, diagnostic şi recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

    Programul „Zâmbete Colgate” se desfăşoară cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară în 10 școli din 5 județe din România în perioada 28 aprilie – 10 iunie 2018, continuând misiunea Colgate de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice de la vârste fragede.

  În județul Brașov, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc în data de 19 mai 2018 la Școala Gimnazială nr. 13 și în data de 20 mai 2018, la Școala Gimnazială nr. 2 „Diaconu Coresi”.

  Pe lângă consultații, copiii au avut parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

  Programul „Zâmbete Colgate” a fost lansat în 2017 ca parte a campaniei „România merită zâmbete Colgate”, când peste 1.500 de elevi înscriși în program au beneficiat de consultații stomatologice profesionale gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României.