Sari la conținut

26 de absovenți angajați la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov

26-de-absoventi-angajati-la-inspectoratul-de-politie-judetean-brasov

26 de tineri care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au intrat, de astăzi, 5 noiembrie 2018, în rândurile Poliției Brașov.

  Având în vedere nevoile instituției, aceștia au fost repartizați la formaţiunile de ordine publică și rutieră, din întreg județul, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi de asemenea, în funcţie de opţiunea personală.

Toți cei 26 au avut medii de absolvire peste 9 iar cea mai mare notă, 9.54, a aparținut agentului de poliție Țuțală Radu Andrei, absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.


     Mesajul Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, pentru cei mai tineri poliţişti a fost: „Intrați în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceți mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale. Mulțumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat și susținut în alegerea pe care ați făcut-o, aceea de a fi polițiști. Îi asigur că Poliția Română este pregătită pentru integrarea și protejarea voastră, pentru asigurarea condițiilor de muncă și eficientizarea activității.”

Comentarii

Ultimă oră