Sari la conținut

13 percheziţii în Gârcini, 300 de oameni ai legii la faţa locului (VIDEO)

ultima-ora-razie-de-proportii-cu-mascati-in-garcini

Descinderi cu sute de poliţişti şi jandarmi în cartierul Gârcini. 300 de oameni ai legii au percheziţionat locaţii atât din judeţul Braşov cât şi din Prahova în care se aflau persoane suspectare că au încălcat legile cu privire la exploatarea lemnului.  Gatere ilegale au fost ridicate de anchetatori, zeci de metri cubi de lemn s-au confiscat, iar mai multe persoane au fost  duse la audieri. Acuzaţiile pentru care se efectuează cercetări sunt spălare de bani, evaziune fiscală şi fals. Anchetatorii braşoveni au primit foarte multe plângeri penale, de la începutul anului, cu privire la furturile de material lemnos. Acum, au descins în zona cartierului Gârcini. Localnicii neagă acuzaţiile şi spun că se mulţumesc doar cu aşchiile din pădure. Procurorii au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub acuzaţiile de fals, evaziune fiscal, spălare de bani, dar şi pentru infractiuni silvice.

VIDEO: STIRILE MIX TV

UPDATE: 11:39

Sute de poliţişti şi jandarmilor, au descins, în urmă cu scurt timp, în cartierul Gârcini. 300 de oameni ai legii percheziţionată, la această oră, 13 locaţii în care se află personae suspectare că au încălcat legislaţia cu privire la exploatarea lemnului. Potrivit unor date de ultimă oră, 8 gatere ilegale au fost ridicate de anchetatori, zeci de metri cubi de lemn s-au confiscat, iar mai multe persoane au fost duse la audieri.

ORA: 10:53

Razie de proporţii în această dimineaţă în Gârcini. Acţiunea are ca scop combaterea furtului de material lemnos. Oamenii legii se află încă de la prima oră la faţa locului şi verifică toate gospodăriile unde există suspiciuni. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

Ultimă oră