Sari la conținut

1.100 de alergători din 21 de țări la Moieciu de Sus

1100-de-alergatori-din-21-de-tari-la-moieciu-de-sus

Super maraton weekendul viitor în județul Brașov. EcoMarathon Moieciu de Sus va fi organizat 11 Mai 2013. Vor lua startul 1.100 de alergători din 21 de țări, înscrisi la cele două curse Cross și Marathon, iar la cursa copiilor EcoKids sunt asteptati 350 de copii.

Startul va avea loc sâmbătă dimineață, 11 Mai 2013, ora 9:00 din centrul satului Moieciu de Sus, județul Brașov. Ideea acestui maraton a pornit de la dorinţa de a face cunoscute aceste locuri şi de a încercă să le conservăm şi să le valorificăm prin încurajarea ecoturismului şi a sportului. Evenimentul va cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de mişcare în aer liber şi iubitorilor de munte;

EcoMarathon: concurs destinat alergătorilor desăvârşiţi şi celor care doresc să-şi depăşească limitele; va fi o cursa pe distanţă clasică de 42 de kilometri, cu o diferenţa de nivel de cca +2300m, startul şi sosirea vor avea loc în Moieciu de Sus. Participanţii care vor termină cursa de marathon vor primi un punct de calificare pentru Ultra Trail du Mont Blanc 2014 (UTMB). Timpul limita de sosire este de 9h de la Start.

EcoCross: destinată celor care preferă distantele mai scurte sau care au început de curînd alergarea şi doresc să-şi schimbe modul de viaţa, să devină mai activi. Va fi o cursa de 14 kilometri cu o diferenţa de nivel de cca +600m, startul şi sosirea vor avea loc în Moieciu de Sus.

EcoKids: Concurs destinat copiilor; în funcţie de categoria de vârsta se vor parcurge diferite distante, cu startul şi sosirea în Moieciu de Sus.

Înscrierile s-au făcut pe siteul concursului www.ecomarathon.ro în limita locurilor disponibile; 500 de locuri la Marathon, 500 de locuri la Cross. Copii se vor înscrie la faţa locului pentru cursa destinată lor: EcoKids.

Comentarii

Ultimă oră