Sari la conținut

Braşovul se numără printre oraşele care vor găzdui si în acest an evenimentele 11even [ELEVEN]. Sunteţi invitaţi la dialog cu 11 oameni mari, "oameni curajoşi şi oameni care au creat bucurie în jur". Fiecare dintre ei a adunat de-a lungul carierei sale experienţe, aventuri, prietenii, clipe de adrenalină, suişuri şi coborâşuri, reuşite pe care le vor împărtăşi celor dornici să cunoască, să sprijine şi să devina una dintre valorile braşovene.

Dezvăluirile lor vor purta forma a 11 discursuri de câte 11 minute ce vor fi presărate pe alocuri cu sesiuni de întrebari şi răspunsuri şi pauze de cafea. Şi pentru ca participanţii să aibă ocazia de a purta discuţii într-un cerc restrâns cu speakerii, conferinţa se va finaliza cu un after-cocktail la care vor avea acces deţinătorii de bilete premium.

Participarea la evenimentele 11even se face pe bază de bilet. Exista 2 categorii de bilete - STANDARD (50 ron) si PREMIUM (100 ron). Biletele se achizitioneaza online  sau de la Ritmo Cafe (Str. Nicolae Titulescu nr. 2). Pentru oferte speciale pentru grupuri sau pentru studenti, vă puteţi adresa la e-mail brasov@11even.ro. Evenimentul are loc pe 30 mai la Reduta.

Comentarii

Ultimă oră