Sari la conținut

1.000 de americani vor sărbători Halloween-ul la Castelul Bran

1000-de-americani-vor-sarbatori-halloweenul-la-castelul-bran

1.000 de turiști nord-americani vor sărbători Halloween-ul la Castelul Bran în cadrul unui eveniment organizat de G Adventures, una dintre cele mai mari agenții de turism de aventură din lume.

Excursia începe pe 31 octombrie 2018 la București. Costul excursiei este de 329 de dolari, la care se adaugă, bineînțeles, biletele de avion.

Din București se va face deplasarea la Castelul Bran, locația fiind aleasă special tocmai pentru că vechiul edificiu este considerat unul dintre castelele legate de legenda Contelui Dracula.

„Acolo vor putea să rătăcească prin tuneluri ascunse, pe scări secrete și să exploreze coridoarele fortăreței din secolul al XIV-lea. Seara va avea loc o imensă petrecere cu băutură, food-truck-uri și muzica ce se va auzi până la zi”, a anunțat programul, Lonely Planet, cel mai mare ghid de călătorii din lume.

Vizitatorii se vor plimba cu liftul în Tunelul Timpului. Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an va oferi o experiență senzorială unică pentru vizitatori: muzică și sunete înfricoșătoare, interacțiune cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și, bineînțeles, bomboane speciale creepy pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel. Turul Nocturn va fi urmat de petrecerea de Halloween de la cort (accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani).


   A doua zi, turiștii se pot deplasa la Brașov, unde pot vizita Biserica Neagră sau Muzeul de Istorie din Piața Sfatului, sau pot face drumeții în zona Branului.

G Adventures oferă, de asemenea și un tur de șapte zile tematice Halloween, care are la bază legenda lui Dracula. Acesta include ruinele Castelului Poenari, una dintre principalele cetăți ale lui Vlad Țepeș, și o excursie la orașul vechi fortificat Sighișoara.

Brian Young, managing director al G Adventures, a declarat pentru Lonely Planet: „Spre deosebire de multe alte excursii organizate de noi, care sunt realizate în grupuri mici, Petrecerea de Halloween a lui Dracula a atras peste o mie de oameni pentru cea mai nebună petrecere la Castelul lui Dracula. Întreaga excursie este concepută pentru a crea cea mai frumoasă experiență de Halloween, de la un tur al Castelului Bran până la petrecerea care se va desfășura într-un cort gigantic în curtea castelului. Toți vom merge în ținute ciudate, dar minunate, pentru a intra în spiritul Halloween-ului”.

Comentarii

Ultimă oră