Sari la conținut
10-si-11-septembrie-2016-zilele-halchiului

Veselie mare la Hălchiu. Motiv de petrecere! Va fi un week-end deosebit.

În zilele de 10-11 septembrie (sâmbătă şi duminică), locuitorii comunei Hălchiu şi turiştii vor avea ocazia să participe la o manifestare devenită deja tradiţională.


  Zilele Hălchiului şi Târgul de Toamnă au loc la sfârşitul acestei săptămâni.


  Localnicii le-au pregătit vizitatorilor întreceri sportive, concerte şi cele mai alese bunătăţi.

Zilele Hălchiului, Târgul de Toamnă, se află anul acesta la a XVIII-a ediţie. Ca şi în anii trecuţi, acţiunile se desfăşoară în zona Bazei Sportive.


   E pregătit un program artistic bogat, din care nu vor lipsi concertele de fanfară, parada portului popular, precum şi câteva momente speciale prezentate de elevi şi preşcolari.


   Veţi putea vedea ansamblurile folclorice „Măgura Codlei”, „Floare de Castan” Hălchiu şi Grupul „Ţara Bârsei”. Sunt programate şi două concerte de muzică populară cu îndrăgiţii cântăreţi Elena Pădure şi DUMITRU FĂRCAŞ.

In timpul Târgului de Toamnă, producătorii agricoli şi harnicii gospodari îşi vor expune mărfurile (brânză, cârnaţi, pastramă etc.) la standurile comerciale autorizate, astfel încât locuitorii din Halchiu, dar şi cei din din zonele învecinate şi turiştii care vin an de an, să poată alege ce le place!


   Se anunţă zile de neuitat cu farmecul muzicii şi dansului, în compania prietenilor şi în preajma grătarelor bine încinse pe care vor fi puse tot felul de bunătăţi.


   Nu rataţi aşadar pe 10 şi 11 septembrie - Zilele Hălchiului cu Târgul de Toamnă ! Distracţie plăcută!

Comentarii

Ultimă oră