Sari la conținut

Tineretul liberal îi îndeamnă pe români să-şi exercite dreptul la vot duminică la referendum.

"Duminică, 29 iulie, avem din nou șansa să ne spunem părerea prin cea mai democratică modalitate de expimare: votul. Exprimarea opțiunii prin vot durează 10 minute, dar efectele sale ne afectează toată viața.

Noi, tinerii liberali, îndemnăm toți tinerii din România să arate că își doresc să trăiască într-o țară respectabilă și democratică prin participarea la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, indiferent de opțiunea lor politică.

Duminică, nu avem de ales între două sau mai multe forțe politice, nici între doctrine politice. Duminică, avem de ales între adevăr și minciună, între democrație și haos, între un viitor promițător sau unul umbrit de scandaluri politice. Nu contează ce opțiune politică avem fiecare, important este să avem una și să arătăm acest lucru la referendum.

Tinerii cu drept de vot, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, reprezintă aproximativ 35% dintre votanți. De aceea, este greşit să credem că nu putem influenţa sau modifica în vreun fel viața socială și politică din România. Împreună suntem o forță care poate induce o nouă mentalitate bazată pe competiție și performanță, indiferent de opțiunile politice individuale.  

Pentru referendumul de duminică se poate vota între orele 7 și 23, la secția de vot la care sunteți arondați sau la orice secție de votare, în cazul în care sunteți în altă localitate.

Acordați 10 minute pentru democrație, 10 minute pentru viitorul nostru!" potrivit unui comunicat transmis de TNL.

Comentarii

Ultimă oră